ALGEMENE VOORWAARDEN

Prijzen voor 2 personen per nacht, faciliteiten (exclsuief saunabarrel), btw, belastingen en gemeentetaksen inclusief.

 

Alle kamers en de ontbijtruimte beantwoorden aan de belgische wettelijke verplichtingen inzake rookverbod. Het volledig hotel wordt beschouwd als een rookvrije publiek toegankelijk ruimte (niet van toepassing op de buitenterras). Voor een inbreuk op deze wettelijke verplichtingen, wordt een vergoeding van 100 euro aangerekend. 

 

De kamers zijn beschikbaar de dag van aankomst vanaf 12.00 uur (check-in) tot de dag van vertrek om 11.00 uur(check-out). Op de dag van aankomst blijft de kamer gereserveerd tot 17.00 uur. Een late check-in is mogelijk na telefonische afspraak.

 

Indien men op de dag van vertrek de kamer later dan 11u verlaat, wordt een extra overnachting aangerekend. 

 

Bij reservering wordt een voorschot van min 1 overnachting gevraagd. Dit kan via overschrijving of dmv een kredietkaart .  De geldigheid van de kredietkaart wordt bij reservering gecontroleerd. Indien kredietkaart niet geldig is, kan de reservering niet doorgaan. 

 

Het zwembad is bruikbaar en verwarmd van 1 mei tot eind september. Om hyghienische reden wordt voor het zwemmen een douche (buitendouche met warm en koud water) genomen. Er mag niet van hoogte gesprongen worden in het zwembad. Men dient respectvol  te zijn tov de andere zwemgasten.

 

Honden zijn toegelaten indien op voorhand besproken en gereserveerd. Hiervoor wordt een supplement per nacht aangerekend. Honden mogen niet alleen achtergelaten worden op de kamers. Honden mogen niet storend zijn voor de andere hotelgasten. De eigenaars van de hond aanvaarden de aansprakelijkheid in geval van schade.

 

Voor de saunabarrel wordt een bijkomende vergoeding van 20 euro aangerekend per gebruik. De reservering gebeurt tijdens het verblijf en in afspraak met de hoteluitbaters.